Skip to main content

Continuous Assessment (15%) : Project Time Series Analysis

Assalamualaikum w.b.t

Mohon perhatian pelajar STA570 dan QMT463.

Setelah diteliti, saya mendapati ada dikalangan pelajar yang memilih kaunter BSKL yang sama dengan rakan pelajar lain. Oleh yang demikian, saya mohon kerjasama pelajar untuk mengisi semula file BSKL STA570 dan BSKL QMT463, berdasarkan kelulusan yang telah diberikan. Bagi pelajar yang mempunyai kaunter yang sama dengan rakan pelajar yang lain, saya akan pilih salah seorang yang telah memberi respon lebih awal ketika proses kelulusan kaunter.

Tarikh akhir untuk mengisi file BSKL STA570 dan BSKL QMT463 adalah pada 11 April 2014 jam 5 petang.

Kaunter yang telah diluluskan dalam Senarai Kaunter Yang Telah Diluluskan, pelajar berkenaan juga dikehendaki untuk mengisi semula file BSKL STA570 dan BSKL QMT463.


Tugasan yang diberikan pada kelas pagi ditangguhkan sehingga masalah diatas diselesaikan.

Sekian.

Comments

Popular posts from this blog

Pengelasan Ijazah Sarjana Muda

Ramai diantara pelajar tidak tahu tentang kelas-kelas bagi program ijazah sarjana muda yang sedang pelajar ikuti. Hal ini perlu diketahui kerana setiap kelas mempunyai implikasi tertentu.
Ijazah Sarjana Muda terbahagi kepada 4 kelas: Kelas Pertama (CGPA 3.50 - 4.00)Kelas Kedua Atas (CGPA 3.00 - 3.49)Kelas Kedua Bawah (CGPA 2.20 - 2.99)Kelas Ketiga (CGPA 2.00 - 2.19)
Kebaikan/Keburukan setiap kelas:
Kelas Pertama:Mudah mendapat biasiswa untuk melanjutkan pengajian ke peringkat Master dan PhDAntara syarat khas untuk biasiswa PhD ke luar negaraMenjadi perhatian syarikat-syarikat (tetapi tidak semua) untuk diterima bekerja.Tidak perlu bayar PTPTN (pinjaman bertukar kepada biasiswa)
Kelas Kedua AtasAntara syarat minima untuk biasiswa Tenaga Pengajar Muda (TPM) UiTMSyarat wajib untuk memohon meneruskan pengajian ke peringkat Sarjana (Master)Ada sesetengah syarikat-syarikat besar menetapkan syarat ini untuk dibenarkan buat latihan praktik.

Kelas Kedua Bawah dan Kelas Ketiga Anda boleh berjaya dalam…

Borang Maklumat Pelajar

Assalamualaikum, kepada para pelajar, anda dikehendaki untuk mengisi Borang Maklumat Pelajar yang telah disediakan.


Terima kasih atas kerjasama yang diberikan.

Assignment 3 QMT181/216

Assalamualaikum.

Sila buat soalan dibawah dan bawa ke kelas pada minggu hadapan untuk perbincangan.

1) April 2010 - Q2
2) October 2010 - Q2
3) October 2008 - Q2

Di akhir perbincangan, soalan2 ini hendaklah dihantar untuk markah assignment. Sekiranya saya dapati ada dikalangan pelajar yg meniru hasil kerja pelajar lain, saya tidak teragak2 untuk mengecualikan pelajar itu daripada menghadiri quiz & test pada masa hadapan.

Sekian.