Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2011

Makluman: QMT425 & QMT437

Salam,

untuk kelas akan datang saya memerlukan anda untuk photostat:

ms 97 (Decision Making Under Risk)
ms 101 - 106 (Decision Tree)
Kelas QMT425 pada 28 sept 2011 (9pg - 11pg) bertukar tempat kuliah di BK03 berpindah ke LT5

Sekian.

Coret-coret sebelum tido

Assalamualaikum...selamat hari raya kepada semua yang mengenali diri ini....maaf sekiranya ada terkasar bahasa atau perlakuan yang mungkin menyinggung hati kalian...mohon kemaafan...

Tarikh: 8 September 2011
Masa: 01:08 pagi

sepatutnya time mcm nie ak dah tido, but ak teringin nak tulis n berkongsi satu cerita pada petang tadi...

ak ke kedai gunting rambut kat C-Mart Arau, nak gunting rambut ak yang dah panjang ala2 afro AlyCats...rimas rambut panjang2...terjumpa la 4 orang budak, pun nak gunting rambut, ak ingat nie mesti budak ijazah baru register masuk UiTM semalam...

ada sesuatu yang ak x berapa nak berkenan dengan salah seorang budak tue, dengan penampilan yang bergaya, posing depan cermin amik gmbr guna camera hp, buat aksi mulut ternganga, pipi kembong dsb. sampai ak naik meluat...

berdasarkan pengalaman ak, 7 tahun jadi student, pengalaman mengajar 1 tahun di SK & SMK, dan hampir 2 tahun di UiTM...ak berpendapat, pelajar yg sebegini tak boleh pergi jauh dalam dalam akademik...se…